Aardbeien likeur

Maak zelf eens een lekkere aardbeien likeur maar dan met een twist…

image

500 gram gewassen aardbeien in stukjes
250 gram witte kandijsuiker
1/2 L vodka
Rasp van 1 biologische citroen en het sap

Alles in een glazen liter fles, 4 weken lang elke dag schudden en op een niet te donkere,
maar niet direct zonlicht zetten,
daarna door een zeefdoek gieten en in een schone glazen fles gieten.

Nu is het even afwachten, maar ik laat weten of het smaakt.
Natascha

Ondertussen is het klaar en heb ik het een paar weken geleden gefilterd en in een schone fles gedaan.

Nu alleen nog proeven.

Laat een antwoord achter aan Jacqueline Straathof Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.