Goed begin nieuwe jaar!

Cocos, banaan en peer smoothie

Nu het nieuwe jaar begonnen is, pak ik de smoothies ook weer meer op, gebruikte ze nog wel maar niet elke dag meer,  miste ze best wel, dus zal ik nu ook weer foto’s plaatsen en omschrijven wat ik erin gedaan heb. Tegenwoordig zorg ik dat er altijd een paar rijpe bananen in plakjes bevroren in de vriezer liggen.  Lekker fris.

Voor deze smoothie heb je het volgende nodig:

1 rijpe peer
1/2 bevroren banaan
Cocos water ik had een pakje van 330ml, maar is nu zo zoet geworden,  dat er de volgende keer water bij gaat.
Eerst peer en banaan blenden, dan pas cocoswater erbij doen, tot het goed schuimt., lekker fris wel wat zoet.

image

Smakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.